2016. dec 07.

5 indokolatlanul felkapott YouTube videó

írta: Mégegyblogger
5 indokolatlanul felkapott YouTube videó

1. Charlie, aki megharapja bátyja ujját

A testvérpár videója rengeteg pénzt ért a családnak, mindez azért, mert a gyanútlan apuka úgy gondolta, hogy felölti csemetéiről készült felvételét a YouTube-ra, és egészen véletlenül ma már 844 817 625 megtekintésnél tart.

2. A fiú, akit fejbe rúgott egy mozdonyvezető


Nagy vihart kavart a neten annak a srácnak a videója, aki csak egy szelfivideót szeretett volna készíteni a mögötte elhaladó vonattal, ám legnagyobb meglepetésére azt rögzítette telefonjával, amint a mozdony vezetője fejbe rúgja őt. A meglepődő fiú valószínűleg csak heccből töltötte fel a véletlennek köszönhető videóját a YouTube-ra, azonban elképesztő, mekkora sikert aratott vele akkor, de az még hihetetlenebb, hogy a szenzáció azóta sem lankad. Két év alatt 38 977 063 megtekintést ért el, s ennek köszönhetően milliókat zsebelt be a nézettség után.

 

3. A Disney játékokat kicsomagoló és összerakó kissrác

 

Rengeteg ember kíváncsi arra, ahogy ez a kisfiú újra és újra különféle játékokkal bíbelődik, kicsomagolja, majd összerakja őket. Elképesztő, hogy ez a videója például már a 10 692 793 megtekintést is elérte.

 

4. A férfi, aki mindent megeszik és megiszik

 

Olyan dolgokat kell enni és inni, amit egy normális ember sosem fogyasztana, és máris híres leszel? Bizony a Shoenice22 néven futó férfinak sikerült megőrjíteni a YouTube népét több videóval is, a jelenlegi például 3 016 234 megtekintésnek örvendhet.

 

 5. A magyar mindenevő

 

Ki ne ismerné országunk mindenevőjét, a nagy Bartos Cs. Istvánt, akit a YouTube tett híressé? Gondoljunk csak a húsvéti eledelére, arra, ahogy elmajszol egy falat falat,és ezzel több, mint félmillió embert sikerül is bevonzania.

 

 

 

 

Szólj hozzá