2016. dec 05.

Indexre, vagy megbuksz!

írta: Mégegyblogger
Indexre, vagy megbuksz!

Közeledik a vizsgaidőszak, az első, sokak számára keserves szemeszter vége, és számtalan pletykát hallani arról, hogy kinek hogyan kell megdolgoznia a görbülő osztályzatért egyes tárgyakból, ilyenről viszont még biztos nem hallottál!

Az már egyáltalán nem meglepő, hogy a kettesért országszerte megszenvednek a hallgatók, de ki hallott már olyanról, hogy az Indextől teszik függővé, hogy ki bukik meg épp?

facebook_logo_1.png

Gondoltátok volna, hogy létezik olyan egyetem, ahol az az alapkövetelmény egy kurzus elvégzéséhez, hogy kikerüljön a cikked Indexre? Pontosítanék: legalább kettő kiemelt blogbejegyzés szükséges ahhoz, hogy elégségest biggyesszenek be a hallgatóknak a Neptunba.

Beadandó? Kiselőadás? ZH? Ugyan! Csak emelje ki az Index a posztodat, és máris átmentél, ilyen egyszerű az egész! Egy kis könnyítés: már az is elég, ha 100.000-en látogatják a blogodat. Sima ügy, hát nem? Egyébként öt cikkel akár már ötöst is szerezhetsz!

A diákoknak nincs mit tenni, bőszen bombázzák a hőn áhított oldal szerkesztőségét cikkeikkel, hátha rájuk mosolyog a szerencse, félév végén pedig a kettes.

helpme.jpg

"Nem kerültél még ki Indexre? Sebaj, akkor találkozunk jövőre! Még van egy heted, de, ha egy cikkedet sem rakják ki, akkor második félévben is megbuksz kapásból!" - hallhatta már jó pár motivált diák a lelkes szavakat a kreatív tanár úrtól.

Kell ennél nagyobb ösztönzés így félév végén?

Fiatalok sokaságának jövője van tehát az Index szerkesztőinek kezében. Szorgalom ide, vagy oda, ide szerencse, pontosabban INDEX kell!

Tényleg létezik ilyen?

 

Szólj hozzá