2016. dec 01.

Karácsony Harry Potter módra

írta: Mégegyblogger
Karácsony Harry Potter módra

Akárhogy nézzük, bizony itt a december, beköszöntött a tél, és ez nem csupán azt jelenti, hogy megfagyunk reggelente iskolába vagy munkába menet, hanem azt is, hogy közelegnek az ünnepek, és elkezdhetünk gondolkodni az idei karácsonyi dekorációnkon.

Bár a Harry Potter-őrület 2001-ben indult, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy lejárt lemez, hiszen az idén novemberben megjelent Legendás állatok és megfigyelésük című film is hihetetlen gyorsasággal termeli a pénzt, azaz még mindig nagy népszerűségnek örvend a varázslóvilág.

Ami a karácsonyt illeti, sosem lehet elég hamar elkezdeni az ötletelést, mit aggassunk ezúttal a karácsonyfánkra, hogy igazán egyedi és különleges legyen, ami közel áll hozzánk. Nos, a Harry Potter rajongóknak itt egy szuper ötlet, melyből inspirációt meríthetnek! Nem muszáj mindennapi gömbökkel ékesíteni a fánkat, tölthetjük igazi varázslatos hangulatban is a karácsonyt, Harry Potter módra!

harry-potter-themed-christmas-tree-by-kathryn-burnett-2-583da2e804d70_700.jpg

Wow, ugye? A képet elnézve biztos tátva marad a szád, pedig mindez elég elszántsággal és kreativitással megvalósítható! Nézzük csak meg közelebbről, milyen ötletes díszek váltják fel az uncsi, gömbölyded formákat!

Már maga a csúcsdísz is mindent visz, de az, hogy még Potter szemüvege is ékesíti a fát, arra tényleg nincsenek szavak.

harry-potter-themed-christmas-tree-by-kathryn-burnett-3-583da31439ca6_700.jpg

Bár időigényes egy ilyen karácsonyfát még megálmodni is, nemhogy feldíszíteni, azért lássuk be, a látvány magáért beszél, tehát mindenképp megéri!

this-harry-potter-themed-christmas-tree-is-a-feast-for-potterheads-583e864a51427_700.jpg

Ez a fenyő tetőtől talpig varázslatos, és tökéletesen tükrözi a Harry Potter világot.

harry-potter-themed-christmas-tree-by-kathryn-burnett-8-583da321ab23a_700.jpg

Ha te is szeretnéd ilyen hangulatban tölteni az ünnepeket, most már itt áll előtted a példa, hogyan karácsonyozz Harry Potter módra! Hajrá!

Szólj hozzá